Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην εταιρεία GM Diesel ειδικευόμαστε στα συστήματα ψεκασμού πετρελαίου προσφέροντας άμεσες λύσεις και εγγυημένο αποτέλεσμα για το πετρελαιοκίνητο όχημά σας. Η επιχείρηση έχει έδρα στο Πολύκαστρο του Κιλκίς & διαθέτει μακρά πορεία στην ελληνική αγορά. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1978 από τον Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο.

Η GM Diesel αποτελεί σήμερα μια από κορυφαίες επιλογές σε ανταλλακτικά συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου, αντλίες πετρελαίου καινούριες ή ανακατασκευής, μπεκ πετρελαίου αυτοκινήτων, τουρμπίνες diesel, αισθητήρες, συστήματα ψεκασμού common rail και πλήθος από διάφορα εξαρτήματα για κάθε αυτοκίνητο diesel.

Δηλώνουμε περήφανοι για το σημαντικό δίκτυο συνεργατών με αναγνωρισμένα brands στα συστήματα πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων και οχημάτων που έχουμε αναπτύξει για τους πελάτες μας με αντλίες BOSCH, DELPHI, DENSO, LUCAS, SIEMENS, STANADYNE & τουρμπίνες GARRETT, BORGWARNER, HOLSET, K.TURBO, IHI, MITSUBISHI.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στη GM Diesel προσπαθούμε να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σε κάθε σας ανάγκη, γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα διευρυμένο κατάλογο με diesel ανταλλακτικά καινούρια ή ανακατασκευής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη πείρα σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση κάθε μέλους της ομάδας μας αποτελούν εγγύηση για ένα λειτουργικό αποτέλεσμα που θα δικαιώσει κάθε προσδοκία που έχετε για το αυτοκίνητό σας, εξασφαλίζοντας οικονομία στον προϋπολογισμό σας!

Στόχος της GM Diesel είναι, πάνω απ’ όλα, η δική σας εξυπηρέτηση, γι’ αυτό έχουμε επενδύσει πολλά στην ποιότητα της συνεργασίας τόσο στη διάρκεια της επίσκεψής σας όσο και στο after sales service.

SERVICE - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Αναλαμβάνουμε το service & την ανακατασκευή ανταλλακτικών diesel του αυτοκινήτου σας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε άμεσες λύσεις με εξειδικευμένες επισκευές στα μέρη του πετρελαιοκίνητου οχήματός σας που παρουσίασαν πρόβλημα ή ανακατασκευάζουμε ανταλλακτικά diesel σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Με τα ειδικά δοκιμαστήρια ελέγχου και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της GM Diesel κάθε τύπος service ή ανακατασκευή ανταλλακτικών diesel αποτελεί γνώριμη διαδικασία με εγγυημένο αποτέλεσμα για το όχημά σας.

Στις υπηρεσίες service της εταιρίας μας βρίσκονται ο έλεγχος & η επισκευή αντλιών πετρελαίου, η διάγνωση κινητήρων πετρελαίου, η επισκευή μπεκ πετρελαίου αυτοκινήτων & η επισκευή Turbo diesel. Ειδικευόμαστε στην ανακατασκευή ανταλλακτικών diesel & τα παραδίδουμε έτοιμα να τοποθετηθούν στο πετρελαιοκίνητο όχημα εξασφαλίζοντας υψηλή λειτουργικότητα & μεγάλη απόδοση.

Η πολυετής πείρα της GM Diesel στο service & την ανακατασκευή ανταλλακτικών diesel σε οχήματα πετρελαίου εξασφαλίζει άμεση επίλυση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με ταχύτητα εξυπηρέτησης & εγγύηση σε όλες τις εργασίες.

ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό & τα προηγμένα συστήματα diesel στο συνεργείο της GM Diesel στη Δοϊράνης 5 στο Πολύκαστρο, που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε κάθε παρέμβαση που χρειάζεται το όχημά σας.

Συμβαδίζουμε απόλυτα με την εισαγωγή του ηλεκτρονικού ελέγχου για τα συστήματα ψεκασμού πετρελαίου καυσίμου που επέφερε η ραγδαία εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες για τη διάγνωση & επισκευή σε εξαρτήματα μηχανών αυτοκινήτου diesel όπως αντλίες πετρελαίου, μπεκ πετρελαίου, τούρμπο diesel και αισθητήρες.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εισάγουμε προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές και διακεκριμένους διανομείς του χώρου καθώς θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο ή το όχημά τους.

Γιατί να προτιμήσω την GM Diesel;

Άριστη ποιότητα

Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές σε συστήματα και ανταλλακτικά diesel αυτοκινήτου εγγυόμαστε άμεσο αποτέλεσμα με υψηλή λειτουργικότητα & διάρκεια ζωής.

Προσήλωση στον πελάτη

Εστιάζουμε στη δημιουργία μιας σταθερής συνεργασία με τους πελάτες μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών τους όταν επισκέπτονται την GM Diesel.

Τεχνογνωσία

Πιστεύουμε στην κατάρτιση & την τεχνογνωσία γι’ αυτό επενδύουμε σε ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που κατανοεί τις απαιτήσεις σας και προσφέρει άμεσες λύσεις.